V pokračovaní snímky Fantastické zvery a ich výskyt si zahrá aj Callum Turner

NETKY.SK • 23 Apríl 2017, 10:51 • 2 min
V pokračovaní snímky Fantastické zvery a ich výskyt si zahrá aj Callum Turner

BRATISLAVA - Anglický herec Callum Turner sa pridal k obsadeniu pripravovaného pokračovania snímky Fantastické zvery a ich výskyt (2016). Dvadsaťsedemročný rodák z Londýna stvárni Thesea Scamandera, brata Newta Scamandera v podaní Eddieho Redmayna. V snímke si ďalej zahrajú napríklad Johnny Depp, Jude Law, Zoë Kravitz či Ezra Miller.

slovakia

left justify in out

Pripravovaná novinka je druhým filmom z päťdielnej série a jej americká premiéra je naplánovaná na 16. novembra 2018. O scenár sa rovnako ako v prípade prvého dielu postará anglická spisovateľka a autorka rovnomennej knižnej predlohy J. K. Rowling. Nemení sa ani režisér, ktorým bude opäť David Yates. Ten nakrútil aj posledné štyri filmy o Harrym Potterovi. Hlavným hrdinom série Fantastické zvery a ich výskyt je spomínaný čarodejník Newt Scamander - autor učebnice, ktorú používal Harry Potter. Tretí diel by sa mal dostať do kín v roku 2020. Termíny plánovaných premiér zvyšných dvoch častí tvorcovia zatiaľ neprezradili.

Callum Turner je známy napríklad zo seriálov Glue (2014) alebo Vojna a mier (2016). Zahral si aj vo filmoch ako Za kráľovnú a za vlasť (2014), Green Room (2015), Tramps (2016) a Assassin's Creed (2016).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies