V pokračovaní snímky Blade Runner si zahrá Ana de Armas

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 10:00 • 2 min
V pokračovaní snímky Blade Runner si zahrá Ana de Armas

BRATISLAVA - Kubánsko-španielska herečka Ana de Armas sa predstaví v pripravovanom pokračovaní sci-fi trileru Blade Runner (1982). Dvadsaťsedemročná rodáčka z Havany o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Akú rolu v snímke stvárni, zatiaľ nie je známe.

slovakia

left justify in out

V novinke si opäť zahrá Harrison Ford, ktorý stvárni policajta Ricka Deckarda. Herecké obsadenie dopĺňa Ryan Gosling, Robin Wright a Dave Bautista. Réžiu bude mať na starosti Denis Villeneuve, kameru zas Roger Deakins. Na produkcii sa okrem iných podieľa aj Ridley Scott, ktorý nakrútil prvý film. Scenár napísali Hampton Fancher a Michael Green. Dej sci-fi trileru sa pritom bude odohrávať niekoľko desaťročí po udalostiach z prvého filmu. Začiatok hlavného nakrúcania je naplánovaný na júl.


Blade Runner mal americkú premiéru 25. júna 1982 a priniesol príbeh spomínaného Ricka Deckarda, ktorého úlohou je nájsť a odstrániť replikantov. V snímke si okrem spomínaného 73-ročného Forda zahrali aj Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah či William Sanderson. Na scenári vtedy pracovali Hampton Fancher a David Webb Peoples. Snímka získala dve nominácie na Oscara a jednu na Zlatý glóbus.
Ana Celia de Armas Caso v súčasnosti pôsobí v Los Angeles. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka účinkovaniu v hororovom trileri Knock Knock (2015), v ktorom sa predstavila po boku Keanua Reevesa. S 51-ročným hercom si zahrala tiež v tohtoročnej dráme Exposed. Predstaví sa aj vo filme War Dogs (2016), ktorého slovenská premiéra je naplánovaná na 18. augusta tohto roka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona