V pokračovaní Päťdesiat odtieňov sivej si zahrá Tyler Hoechlin

NETKY.SK • 27 Február 2016, 18:32 • 2 min
V pokračovaní Päťdesiat odtieňov sivej si zahrá Tyler Hoechlin

BRATISLAVA - V pokračovaní romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015) sa predstaví aj americký herec Tyler Hoechlin.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Kalifornie stvárni spisovateľa Boycea Foxa, ktorý pracuje s Anastasiou Steele. Film s názvom Fifty Shades Darker by sa mal dostať do amerických kín 10. februára 2017.


V úlohe Christiana Greya sa opäť predstaví Jamie Dornan. Spomínanú Anastasiu Steele sa si znovu zahrá Dakota Johnson. Herecké obsadenie dopĺňajú Bella Heathcote, Kim Basinger a Eric Johnson. Réžie sa ujal James Foley, ktorý sa s Niallom Leonardom podieľal aj na scenári.


Foley pritom nakrúti okrem adaptácie knihy Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) aj filmové spracovanie románu Päťdesiat odtieňov slobody (2012) anglickej spisovateľky E. L. James. Niall Leonard, ktorý je manželom 52-ročnej autorky, sa bude podieľať aj na scenári tretieho filmu. Snímku s názvom Fifty Shades Freed by mali v amerických kinách začať premietať 9. februára 2018. Zahrajú si v nej opäť napríklad Dornan a Johnson.


Tyler Hoechlin sa predstavil napríklad v snímkach Cesta do zatratenia (2002) a Týždeň bez záväzkov (2011). Zahral si tiež v seriáloch Vtierka Castle (2009) či Teen Wolf (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies