V pokračovaní komédie Hodinový manžel sa objaví aj Zdena Studenková

NETKY.SK • 19 August 2016, 13:29 • 2 min
V pokračovaní komédie Hodinový manžel sa objaví aj Zdena Studenková

BRATISLAVA - Fanúšikovia českej komédie Hodinový manžel (2014) sa môžu tešiť na jej pokračovanie s názvom Manžel na hodinu. Partia skrachovaných hráčov vodného póla z Nymburku, prežívajúca množstvo pikantných dobrodružstiev, sa vráti do našich kín pred Vianocami. Film je už nakrútený, tvorcovia mieria do strižne. Premiéra je naplánovaná na 22. decembra. Vo filme nebude chýbať známa štvorica - Bolek Polívka, David Novotný, David Matásek a Lukáš Latinák a mnoho ďalších českých i slovenských hercov.

slovakia

left justify in out

Aj v prípade Manžela na hodinu sa úlohy scenáristu a režiséra ujal Tomáš Svoboda. "Nerád by som to zakríkol, ale zatiaľ je to veľká sranda pred kamerou i za kamerou, tak dúfam, že sa to cez plátna kín prenesie aj na divákov," komentoval nakrúcanie snímky. Podobne ako prvý film i druhý diel stojí na hereckých výkonoch jeho protagonistov. Okrem uvedenej štvorice - Polívka, Novotný, Matásek, Latinák sa vo filme objavia Eva Holubová, Zuzana Norisová, Simona Babčáková alebo Jana Stryková. Významnou posilou bude i Zdena Studenková, ktorá ako ne/bývalá manželka Janka poriadne zavarí Bolkovi Polívkovi.

 

"Hlavná štvorica našich hrdinov cez svoje životné osudy ponúka toľko nových príbehov, že s nakrúcaním voľného pokračovania nebol dôvod čakať," uviedla producentka filmu Ester Honysová zo spoločnosti Bohemia Motion Pictures. A ako sa bude ďalej vyvíjať príbeh vodných pólistov, ktorí ako "hodinoví manželia" k bohatstvu prišli vďaka dedičstvu opustenej vdovy?

 

Milanov (B. Polívka) vzťah k doktorke Eliške (E. Holubová) sa sľubne vyvíja a keď sa ju konečne odhodlá požiadať o ruku, vyzerá to, že svadbe už nič nestojí v ceste. Teda okrem "maličkosti" - stále je totiž ženatý so Slovenkou Jankou (Z. Studenková), matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi akosi zabudol rozviesť.

 

Okrem Milanových lapálií, je tu ešte jeden problém - návrat štvorice k hraniu vodného póla sa vôbec nedarí. Zostali už len traja - a to je málo. Aby zachránili partiu a vytiahli kamaráta Jakuba z depresií, sa Kryštof rozhodne priviezť do bazéna akvabely a natrénovať s nimi vystúpenie. Honza z tohto plánu veľmi nadšený nie je, ale s vidinou záchrany kamaráta (a možnosťou byť v prítomnosti krásnych akvabel), sa všetci pustia do príprav šou s názvom Hodinový manžel.

 

Komédiu Manžel na hodinu uvedie do slovenských kín Continental film.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies