V pokračovaní Avengerov si zahrá aj Elizabeth Olsen

NETKY.SK • 3 Október 2013, 19:39 • 2 min
V pokračovaní Avengerov si zahrá aj Elizabeth Olsen

LOS ANGELES - Americká herečka Elizabeth Olsen stvárni superhrdinku Scarlet Witch v pripravovanom akčnom sci-fi Avengers: Age of Ultron. V rozhovore pre denník The Wall Street Journal to prezradil Samuel L. Jackson, ktorý si v snímke režiséra Jossa Whedona zahrá Nicka Furyho, riaditeľa špionážnej agentúry S.H.I.E.L.D.

slovakia

left justify in out

"Viem, že budeme nakrúcať v Londýne, že James Spader stvárni Ultrona, a bude teda zloduchom, a že k hereckému obsadeniu sa pridala Elizabeth Olsen. O jej úlohe však zatiaľ veľa neviem, pretože som ešte nevidel scenár," uviedol Jackson.

Pokračovanie mimoriadne úspešných Avengerov dostalo pomenovanie po desaťdielnom komikse Age of Ultron z dielne Marvelu, ktorý vyšiel tento rok v limitovanej edícii a sústreďuje sa na návrat zloducha Ultrona. Vo filme The Avengers: Age of Ultron si okrem Jacksona svoje úlohy zopakujú Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Kapitán Amerika), Scarlett Johansson (Čierna vdova) či Jeremy Renner (Hawkeye), no zloduch Loki v podaní Toma Hiddlestona sa v snímke neobjaví. Pribudnú však superhrdinovia Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) a a práve spomínaná Scarlet Witch. Nakrúcanie sa začne začiatkom budúceho roka v Londýne, americká premiéra je naplánovaná na 1. mája 2015.

Dvadsaťštyriročná Elizabeth Olsen si vyslúžila uznanie kritikov za výkon v snímke Martha Macy May Marlene (2011), kde stvárnila postavu mladej ženy, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa okrem toho objavila aj v psychologickom trileri Silent House a dramédii Peace, Love, & Misunderstanding po boku Jane Fonda. Josh Radnor, známy zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005), ju obsadil do snímky Liberal Arts (2012), ktorú sám režíroval a zároveň v nej hral hlavnú úlohu. Olsen stvárnila 19-ročnú študentku, do ktorej sa zamiluje 35-ročný učiteľ. Tento rok sa predstavila v kriminálnej dráme Therese na motívy románu Émila Zolu, dráme Very Good Girls a snímke o generácii beatnikov Kill Your Darlings. V decembri by sa do kín mal dostať ešte akčný triler Oldoy, v ktorom si zahrala po boku Josha Brolina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona