V pojednávaní okolo falšovania zmeniek vypovedajú dnes 3 znalkyne

NETKY.SK • 27 Január 2020, 10:02 • 2 min
V pojednávaní okolo falšovania zmeniek vypovedajú dnes 3 znalkyne

PEZINOK - V kauze falšovania zmeniek TV Markíza vypovedá aktuálne pred senátom Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku znalkyňa z oblasti písmoznalectva Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru (KEÚ PZ) Barbora Geistová Čakovská.

slovakia

left justify in out

Pavol R. neprítomný

Obžalovaný Pavol R. sa z účasti na dnešnom pojednávaní ospravedlnil. V dopoludňajších hodinách sa očakáva aj výpoveď znalkyne z oblasti forenznej chémie Tatiany Dugovičovej a znalkyne z oblasti účtovníctva Lenky Balkovičovej.

 

img

 

Falšované zmenky

Marian K. a Pavol R. podľa obžaloby prokurátora po vzájomnej dohode s obvineným Štefanom Á., ktorého trestná vec bola vylúčená na samostatné konanie, vyhotovili štyri sfalšované zmenky. Mali ich predložiť ako prílohy na vydanie platobných rozkazov.

 

img

 

Obžaloby

Marian K. je obžalovaný z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a v kauze spoločnosti Gatex z porušovania povinností pri správe cudzieho majetku. Pavol R. je obžalovaný z objednávky vraždy Sylvie Klaus-Volzovej.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona