V podozrivej zásielke doručenej do VšZP nebola nebezpečná látka

NETKY.SK • 23 August 2013, 17:28 • 2 min
V podozrivej zásielke doručenej do VšZP nebola nebezpečná látka

BRATISLAVA - Podozrivá zásielka, ktorú zaistili hasiči dnes v budove Všeobecnej zdravotnej poisťovne v bratislavskej Petržalke, neobsahovala žiadne nebezpečné látky. Policajti už dostali správu o výsledku z Ústavu verejného zdravotníctva SR.

slovakia

left justify in out

"Výsledky rozboru preukázali, že v zásielke sa nenachádzal žiadny materiál, ktorý by bolo možné vyšetriť na prítomnosť bacillus anthracis," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Zásielku zaistili hasiči dnes predpoludním v budove Všeobecnej zdravotnej poisťovne na Mamateyovej ulici v bratislavskej Petržalke. Podľa informácií z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru, do kontaktu s neznámou látkou prišli traja ľudia, ktorých izolovali do karantény, kde mali zostať až do výsledkov rozboru v Úrade verejného zdravotníctva. Na mieste zasahovalo 12 hasičov s tromi kusmi techniky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona