V podchode na Trnavskom mýte pribudli aj hokejové graffiti

NETKY.SK • 27 Apríl 2011, 07:20 • 2 min
V podchode na Trnavskom mýte pribudli aj hokejové graffiti

V podchode na Trnavskom mýte pribudli aj hokejové graffiti - Hokej Stovky graffitových náterov, obrázky tematicky venované nielen majstrovstvám sveta v hokeji, ale aj dopravnej využiteľnosti tohto dôležitého verejného priestoru zdobia od posledného víkend

slovakia

left justify in out

img

Stovky graffitových náterov, obrázky tematicky venované nielen majstrovstvám sveta v hokeji, ale aj dopravnej využiteľnosti tohto dôležitého verejného priestoru zdobia od posledného víkendu steny podchodu na bratislavskom Trnavskom mýte pred svetovým šampionátom, ktorý sa začne v piatok 29. apríla.
      Graffiti namaľovali "graffiťáci" z celého Slovenska. Návštevníci slovenskej metropoly sa budú môcť prechádzať vynoveným podchodom, ktorý dýcha modernou i férovým hokejovým životom. Maľby v podchode pribudli v rámci projektu, na ktorom spolupracujú mesto Bratislava a spoločnosť Orange.
      Mesto štyri dni pred šampionátom finišuje s čistením verejných priestranstiev v okolí železničných a autobusových staníc či širšieho okolia Zimného štadióna Ondreja Nepelu. V utorok bude živými kvetmi vyzdobené Kamenné námestie, priestor pri Starej tržnici. Výsadbu 700 kvetov realizuje samospráva a organizácia Pressburg gardening, ktorá podobným spôsobom skrášlila Predstaničné či Šafárikovo námestie tisíckou jarných sadeníc. Symbolickou bodkou za dobrovoľníckymi aktivitami bude štvrtok 28. apríl, kedy okolie Trnavského mýta v smere k štadiónu majú čistiť mladí Bratislavčania s primátorom Milanom Ftáčnikom, príslušníkmi Mestskej polície a moderátormi Telerána TV Markíza.
      TASR o tom v utorok informoval hovorca bratislavského primátora Ľubomír Andrassy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies