V Podbrezovej definitívne na hosťovanie Škutka a Šlapák

NETKY.SK • 13 Február 2015, 13:17 • 2 min
V Podbrezovej definitívne na hosťovanie Škutka a Šlapák

BRATISLAVA - Po príchode trojice Róbert Richnák, Lukáš Migaľa, Timotej Záhumenský môžu v tíme nováčika najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FO ŽP Šport Podbrezová rátať aj so službami ďalších dvoch hráčov - 27-ročného Martina Šlapáka a o rok mladšieho Dávida Škutku.

slovakia

left justify in out

"V oboch prípadoch ide o hosťovanie do konca tejto sezóny 2014/2015 s opciou na prestup a ďalšie pôsobenie v našom klube," uviedol v piatok napoludnie pre agentúru SITA športový manažér "železiarov" Michal Budovec a pokračoval: "Šlapák pôsobil v Příbrame a hral aj za Baník Most. V ostatnom období bol súčasťou B-tímu 1. FK Příbram, kde už nechcel ďalej zostať. Rátame s ním na post krídelníka z pravej strany. Pokiaľ ide o Škutku, zo Slavie Praha, kde je kmeňovým hráčom, sme dostali zmluvu na hosťovanie Dávida, tú sme akceptovali. Veríme, že za Podbrezovú bude strieľať góly." Rodák zo Sniny Škutka pôsobil dlhšie v MFK Košice, bol aj v Baníku Ostrava, od júla 2014 hosťoval zo Slavie na východe Slovenska a za MFK Košice strelil na jeseň tri góly vo Fortuna lige. 

 

V Podbrezovej sa zaujímajú aj o brankára Pavla Penksu, ktorý je hráčom FC DAC 1904 Dunajská Streda. "Tím zo Žitného ostrova je v súčasnosti na sústredení v Turecku. Predpokladám, že začiatkom budúceho týždňa v pondelok alebo v utorok by sme mohli mať stanovisko Dunajskej Stredy," skonštatoval M. Budovec na margo možného príchodu 29-ročného rodáka zo Spišskej Novej Vsi Penksu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies