V Plzni sa situácia vracia do normálu, všetko vydezinfikovali

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 13:08 • 2 min
V Plzni sa situácia vracia do normálu, všetko vydezinfikovali

PLZEŇ - V pondelok ráno sa po piatich dňoch znova otvorila šatňa A-tímu futbalistov českej Viktorie Plzeň.

slovakia

left justify in out

Na základe stredajšieho nariadenia Krajskej hygienickej stanice Plzenského kraja ukončili tréningový proces mužstva, vnútorné priestory štadióna na čele s hráčskou kabínou, rehabilitačnou linkou a posilňovňou prešli rozsiahlou dezinfekciou. Ako je známe, pre infekčnú chorobu viacerých futbalistov Plzne odložili na sobotu naplánovaný zápas 19. kola Synot ligy proti Slavii Praha.

 

"Kluboví lekári od stredy každý deň komunikovali s predstaviteľmi hygienickej stanice, ktorým dodávali podrobné informácie o vývoji zdravotného stavu všetkých členov A-tímu Viktorie. V pondelok ráno hráčov aj realizačný tím vyšetrili s výnimkou štyroch futbalistov, ktorí sa pre pretrvávajúce príznaky liečia v domácich podmienkach," uviedol na oficiálnej internetovej stránke klubu jeho tlačový hovorca Pavel Pillár. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona