V plzenskom kine spadol strop: Dvaja zranení

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 15:24 • 2 min
V plzenskom kine spadol strop: Dvaja zranení

PLZEŇ - Dvoch zranených a stovky evakuovaných si dnes vynútilo zrútenie sadrokartónových dosiek zo stropu vo vestibule plzenského multikina, ktoré sa nachádza na treťom poschodí obchodného centra Plaza.

slovakia

left justify in out

Ľahké zranenia utrpeli dve osoby, iba jedna z nich je v nemocnici, informoval Český rozhlas. Na mieste zasahovali tri sanitky i hasiči. Ich hovorkyňa Pavla Jakoubková povedala, že v kine sa podľa predaných vstupeniek nachádzalo asi 85 ľudí a z obchodného domu, ktorý uzavreli, evakuovali asi 800 návštevníkov.

"Všetky zložky záchranného systému pracujú na odpratávaní sutín a pátrajú po prípadných ďalších zranených," citovali Novinky.cz políciu. 

Jeden z návštevníkov kina pre rozhlas povedal, že všade bolo množstvo prachu a vypukol zmätok, ľudia utekali von, pretože nevedeli, čo sa deje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies