V Ploskom horela garáž v rodinnom dome

NETKY.SK • 20 September 2013, 08:10 • 2 min
V Ploskom horela garáž v rodinnom dome

KOŠICE – Požiar rodinného domu v obci Ploské, okres Košice okolie, dnes nadránom likvidovalo desať hasičov s tromi cisternami. Dôstojník operačného strediska košických hasičov informoval, že požiar im krátko pred štvrtou hodinou ráno ohlásil majiteľ.

slovakia

left justify in out

Jednotka po príchode na miesto zistila, že horí garáž pod rodinným domom. Na mieste už boli dobrovoľní hasiči z Ploského, ktorí sa snažili oheň uhasiť. Profesionálni hasiči pre veľké zadymenie museli zasahovať v dýchacích prístrojoch. Vďaka rýchlemu zásahu dobrovoľníkov a košických hasičov sa požiar nerozšíril na celý dom. Oheň poškodil garáž a čiastočne začal horieť podhľad strechy. Podľa predbežného odhadu požiar majiteľovi Petrovi S. spôsobil škodu za približne 5 000 eur, hasiči uchránili hodnoty za 20 000 eur. Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo, podľa výpovede majiteľa, že nechal gril po štvrtkovom grilovaní v garáži aj s uhlíkmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies