V Piešťanoch sa začal festival Topfest

NETKY.SK • 1 Júl 2017, 08:27 • 2 min
V Piešťanoch sa začal festival Topfest

PIEŠŤANY - Na piešťanskom letisku sa v piatok začal 14. ročník Topfestu, ktorý potrvá do dnešnej noci. V úvodný deň sa predstavil 32-ročný anglický spevák Rag'n'Bone Man, ktorý počas vystúpenia zaspieval aj hity ako Skin či Human. Držiteľovi Critics' Choice Award sa na Slovensku podľa vlastných slov páčilo, pričom koncert na Topfeste označil za jeden z najlepších, aké za ostatný čas zažil.

slovakia

left justify in out

Z Anglicka prišla aj kapela Bastille, ktorá predviedla single ako napríklad Things We Lost in the Fire alebo Pompeii a šou doplnenú pôsobivými vizuálnymi efektmi. Líder formácie Dan Smith sa prihováral publiku aj v slovenčine, čím si vyslúžil veľký potlesk. Spomínaní interpreti, rovnako ako napríklad Skindred či Gogol Bordello, vystúpili na Blue stagei, ktorý sa nachádza vo veľkom modrom stane s rozmermi 55 krát 110 metrov. Práve Blue stage patrí k niekoľkým tohtoročným novinkám festivalu.

Slovenskú scénu zastúpili napríklad aj Slobodná Európa alebo IMT Smile, ktorí zahrali najväčšie hity a naplnili priestor pod White stageom i mimo neho.

Organizátori po začatí podujatia informovali, že z bezpečnostných dôvodov presunuli program z hlavného Black stageu do spomínaných stanov, kde sa dnes predstavia napríklad Lenny, Karel Gott, Heľenine oči, Peter Nagy, Amy Macdonald, Zóna A, Kabát alebo Horkýže Slíže.

Návštevníci môžu využiť aj sprievodný program, "fun zónu", kolotoče, kníhkupectvo či basketbalové ihrisko. K dispozícii je aj množstvo stánkov s jedlom, nápojmi či ďalším tovarom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies