V Piešťanoch otvorili akvapark, ktorý stačilo len nafúknuť!

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 10:05 • 2 min
V Piešťanoch otvorili akvapark, ktorý stačilo len nafúknuť!

PIEŠŤANY – Netradičný akvapark, aký nemá na Slovensku obdobu, otvorili dnes v Piešťanoch.

slovakia

left justify in out

Celý je zostavený z obrích nafukovacích prvkov, do ktorých je vháňaný vzduch. Podľa prevádzkovateľa Milana Raffesberga takéto akvaparky sú najbližšie v Saudskej Arábii a Kuvajte.

 

Areál akvaparku má rozlohu 1,3 hektára, na celej ploche je navozený jemný plážový piesok. "Náš Funny park má niekoľko hlavných atrakcií, prvou je šmykľavka vysoká trinásť a dlhá 54 metrov, ďalšou veľký plavecký bazén dlhý štyridsať metrov, ďalej je tu bazén s obrovským nafukovacím žralokom a bazén s mechanickými a elektrickými autíčkami,“ priblížil novinku Raffesberg. Okrem toho bude pre návštevníkov k dispozícii všetko potrebné zázemie - kabínky na prezliekanie, dozor plavčíkov, gastronómia. Vodu v bazénoch zohrievajú solárne panely, prevádzkovateľ však pripúšťa, že môže byť trochu chladnejšia. Kúpalisko bude otvorené celé leto, záležať však bude na počasí. 

 

Netradičná letná atrakcia stojí na súkromnom pozemku, v blízkom okolí je dostatok parkovacích miest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona