V piatok ugrilujeme Jánošíkov vrkoč.

NETKY.SK • 30 August 2012, 07:05 • 2 min
V piatok ugrilujeme Jánošíkov vrkoč.

V piatok ugrilujeme Jánošíkov vrkoč. Gurmán Suroviny Bravčovú panenku, slaninu, cesnak, grilovacie korenie, Príprava Bravčovú panenku rozkrojíme po dĺžke na polovicu.

slovakia

left justify in out

imgSuroviny:

Bravčovú panenku, slaninu, cesnak, grilovacie korenie,

Príprava:

Bravčovú panenku rozkrojíme po dĺžke na polovicu. Obe časti asi 1 cm od vrchu rozkrojíme na tri pásy, medzi ne vložíme slaninu a zapletieme vrkoč. Koniec upevníme špáradlom. Posypeme grilovacím korením a potrieme prelisovaným cesnakom. Počas grilovania otáčame.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies