V piatok si ugrilujeme údené bravčové koleno.

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 07:09 • 2 min
V piatok si ugrilujeme údené bravčové koleno.

V piatok si ugrilujeme údené bravčové koleno. Gurmán Suroviny 1 údené bravčové koleno, olej, 1 balíček grilovacieho korenia, Príprava Koleno opláchneme a varíme asi 45 minút.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

1 údené bravčové koleno, olej, 1 balíček grilovacieho korenia,

Príprava:

Koleno opláchneme a varíme asi 45 minút. Vyberieme ho z vody, osušíme a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali grilovacie korenie. Necháme marinovať 2-3 hodiny, potom ho pozvoľna ugrilujeme. Podávame s chrenom, horčicou, kečupom a chlebom.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies