V piatok si grilujeme pstruhov.

NETKY.SK • 19 Júl 2012, 06:54 • 2 min
V piatok si grilujeme pstruhov.

V piatok si grilujeme pstruhov. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 pstruhy, 1 ČL karí korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 väčšie cibule, 4 ČL masla, citrónovú šťavu, celú rascu, Príprava Pstruhy umyjeme a osušíme.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 pstruhy, 1 ČL karí korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 väčšie cibule, 4 ČL masla, citrónovú šťavu, celú rascu,

Príprava:

Pstruhy umyjeme a osušíme. Posolíme, posypeme karí korením. Do brušnej dutiny vložíme na plátky nakrájaný cesnak a cibuľu na kolieska. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme v chlade odstáť asi 2 hodiny. Pripravíme si 4 ks alobalu, ktoré potrieme maslom, posypeme rascou a pstruhy jednotlivo zabalíme. Grilujeme asi 25 minút.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies