V piatok sa začne festival BeeFree

NETKY.SK • 8 August 2013, 15:46 • 2 min
V piatok sa začne festival BeeFree

BRATISLAVA - V piatok popoludní odštartuje 15. ročník festivalu BeeFree. Podujatie sa bude konať v areáli Divoká voda v bratislavskom Čunove. Program sa začne v piatok o 18:00 a skončí sa v nedeľu o 06:00. Na festivale vystúpi viac ako 160 účinkujúcich na piatich pódiách, ktoré budú rozdelené podľa žánrov drum and bass, house, trance, techno a techhouse.

slovakia

left justify in out

Medzi najväčšie hviezdy podujatia patrí tranceová dídžejka a producentka Nifra, ktorá už hrala pred Arminom van Buurenom či Tiëstom. Na BeeFree by mala zahrať v noci z piatka na sobotu o 02:00. Okrem nej vystúpia aj L Plus, Lixx, Pico, Stame, Robbie a Fester, Loktibrada, Toky, Breeth, Tomas Haverlik, Gabanna, Monoide či Benco.

Návštevníci a návštevníčky budú mať v areáli Divokej vody zadarmo nielen vstup, ale aj stanové mestečko. Platiť sa bude len za parkovanie, ktoré bude stáť 10 eur. Ľudia budú môcť v areáli Divokej vody využiť viaceré zaujímavé atrakcie a tiež sa pozrieť na tréning vodných slalomárov. Čunovo ponúka aj rôzne možnosti na kúpanie, no organizátori zdôrazňujú, že to bude len na vlastnú zodpovednosť. Areál festivalu sa otvorí v piatok o 16:00 a uzavrie sa v nedeľu o 08:00 ráno.

Podujatie sa malo pôvodne konať 26. a 27. júla na letisku v Trenčíne, no nakoniec sa organizátori rozhodli pre technické komplikácie presunúť akciu do Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies