V piatok sa začne 43. ročník Bratislavských Jazzových Dní

NETKY.SK • 19 Október 2017, 08:56 • 2 min
V piatok sa začne 43. ročník Bratislavských Jazzových Dní

BRATISLAVA - 43. ročník Bratislavských Jazzových Dní odštartuje už tento piatok.

slovakia

left justify in out

Podujatie v Inchebe otvorí kapela Ľudové Mladistvá. Headlinerom piatkového večera bude americký džezový trubkár Roy Hargrove, pričom vystúpia aj Hailey Tuck či Laura Perrudin, ktorá zahrá na špeciálnu harfu. Na menšom pódiu sa predstavia Alan Bartuš Trio, Basie Frank Band a Ondřej Štveráček & Gene Jackson.

Hlavnou hviezdou sobotňajšieho programu bude americká legenda Blood, Sweat & Tears. Okrem nej sa na hlavnom pódiu predstavia aj Portico Quartet, Amit Friedman Quintet a Vertigo. B stage ponúkne interpretov ako The Grand Buffet, Carpet Cabinet a Marek Szarvaš Projekt.

Najväčším menom nedeľného programu je formácia Cory Henry & The Funk Apostles z USA, odkiaľ dorazí aj speváčka Shayna Steele. Slovenskú scénu bude na hlavnom pódiu zastupovať Eugen Vizváry. Na druhom stagei dostanú priestor Early Birds a Valér Miko Trio.

Spomínaní Basie Frank Band, Alan Bartuš Trio, Carpet Cabinet, Marek Szarvaš Projekt a Valér Miko Trio vystúpia v rámci súťaže Pódium mladých talentov BSK. O víťazovi rozhodnú hlasovaním fanúšikovia a fanúšičky.

Organizátori pripravili aj bonusový večer, ktorý sa bude konať 29. októbra, kde zahrá americký džezový multiinštrumentalista Marcus Miller.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona