V piatok sa začínajú školákom vianočné prázdniny

NETKY.SK • 22 December 2016, 09:26 • 2 min
V piatok sa začínajú školákom vianočné prázdniny

BRATISLAVA - Žiaci základných a stredných škôl budú mať viac ako dva týždne voľna. Vianočné prázdniny sa im začínajú v piatok 23. decembra. Školské vyučovanie sa začne v pondelok 9. januára. Informovalo o tom ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Žiaci základných a stredných škôl majú v tomto školskom roku 188 vyučovacích dní. Po vianočných prázdninách nasledujú polročné prázdniny. Deň voľna po tom, čo si preberú polročné vysvedčenia, si užijú 3. februára. Jarné prázdniny odštartujú vo februári v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji, od 20. do 24. februára. Ďalší týždeň ostanú doma školáci z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja, ktorí budú mať voľno od 27. februára do 3. marca. Napokon sa jarných prázdnin dočkajú aj žiaci z Košického a Prešovského kraja, ktorým sa začínajú jarné prázdniny od 6. do 10. marca. Poslednými prázdninami pred dvojmesačným letným voľnom sú veľkonočné prázdniny. Tie budú od 13. do 18. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies