V piatok sa bude diskutovať o investíciách a slovenskom predsedníctve

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 17:20 • 2 min
V piatok sa bude diskutovať o investíciách a slovenskom predsedníctve

BRATISLAVA - Piaty ročník EU Konferencie pod názvom Slovenské predsedníctvo vo svetle investičných príležitostí sa uskutoční v piatok 8. júla v Bratislave. Organizuje ju Zastúpenie Európskej komisie (EK) na Slovensku a Americká obchodná komora v Slovenskej republike (AmCham).

slovakia

left justify in out

Cieľom konferencie je vytvoriť priestor pre diskusiu medzi predstaviteľmi slovenskej vlády, EK, podnikateľského sektora a širokej verejnosti o aktuálnych výzvach, ktorým slovenská vláda a Európska únia (EÚ) v dnešnej dobe čelí. Na konferenciu má prísť aj premiér Robert Fico, podpredseda EK Jyrki Katainen či minister zdravotníctva Tomáš Drucker.

 

Podujatie bude venované dvom hlavným témam. Jednou z nich bude investičné prostredie na Slovensku a v EÚ a Junckerov investičný balíček. Druhou z diskutovaných tém budú inovácie v zdravotníctve.

 

"Som veľmi rád, že spoločná konferencia Zastúpenia EK na Slovensku a Americkej obchodnej komory v SR prináša každý rok vystúpenia hostí na najvyššej úrovni. Aj tento rok účastníkov čakajú podnetné panelové diskusie venované investičným príležitostiam a inováciám," priblížil vedúci Zastúpenia EK na Slovensku Dušan Chrenek.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona