V piatok proti ruským olympionikom v bránke Hudáček

NETKY.SK • 10 Február 2017, 08:36 • 2 min
V piatok proti ruským olympionikom v bránke Hudáček

NITRA - Slovenská hokejová reprezentácia po štvrtkovej prehre s olympijským tímom Ruska 1:3 na štadióniku v Nových Zámkoch si už v piatok večer o 18.00 h zmeria sily v Nitre s rovnakým súperom. Kým vo štvrtok to bol prípravný duel, v piatok pôjde o semifinále turnaja Slovakia Cup 2017.

slovakia

left justify in out

Jeho ďalšími účastníkmi sú aj výbery Bieloruska a Švajčiarska. Tréner Zdeno Cíger už do akcie nasadí pravdepodobne aj trio hráčov Sparty Praha, ktorí v utorok na klubovej úrovni nepochodil vo finále Ligy majstrov 2016/2017 na ľade švédskej Frölundy. Ide o obrancu Martina Gernáta a útočníkov Lukáša Cingeľa s Andrejom Kundrnom. Je tak viac ako pravdepodobné, že niektorí z hráčov, ktorí nastúpili vo štvrtok v Nových Zámkoch, v piatok v Nitre hrať nebudú.

 

Štvrtkový debutant v národnom mužstve, útočník Marek Tvrdoň, naznačil, že jedným z nich bude možno on. „Ak nebudem hrať, chalanom budem držať palce,“ povedal 24-ročný krídelník pre agentúru SITA. Zmena nastane na brankárskom poste, pod Zoborom bude v piatok chytať Július Hudáček, ktorý vo štvrtok zo striedačky kryl chrbát Branislavovi Konrádovi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies