V piatok odštartuje 12. ročník Terchovského budzogáňa

NETKY.SK • 27 August 2015, 07:51 • 2 min
V piatok odštartuje 12. ročník Terchovského budzogáňa

BRATISLAVA - V piatok 28. augusta odštartuje v amfiteátri Nad Bôrami v Terchovej 12. ročník festivalu Terchovský budzogáň.

slovakia

left justify in out

Podujatie potrvá do 30. augusta a počas troch dní ponúkne 33 hodín energického rocku v podaní 27 hudobných formácií. Okrem toho sa návštevníci a návštevníčky môžu tešiť na sprievodné akcie, súťaže a prekvapenia. Novou atrakciou bude Chill zóna rádia Rocková republika.


Na aktuálnom ročníku Terchovského budzogáňa vystúpia švédska heavymetalová skupina HammerFall, nemecké kapely Destruction a Freedom Call, Battle Beast a Korpiklaani z Fínska, Papilar z Poľska či české formácie Totální Nasazení, Škwor, Doga a The Snuff. Predstavia sa aj slovenské skupiny Horkýže Slíže, Slobodná Európa, The Paranoid, Iné Kafe, Dorian Gray, Arzén, Konflikt, Zóna A, Mad Frequency, Caliber X, Everlong, Ex-Pulse, The Lampions, StormClear, Rust2Dust, Eufory a Wasted Strings. Špeciálnymi hosťami budú novomanželia Michal a Marcela, ktorí túžili stráviť svadobnú cestu práve na festivale. Organizátori sa preto rozhodli páru podujatie spríjemniť, a tak im okrem darovania VIP vstupu a špeciálnych svadobných darčekov, umožnia vytvoriť svadobné fotografie s ich obľúbenými kapelami.


Brány festivalového areálu organizátori otvoria každý deň dve hodiny pred začiatkom programu. Vstup do areálu sa bude nachádzať napravo od amfiteátra. Záujemcovia a záujemkyne môžu využiť posilnenú autobusovú dopravu, ktorá bude premávať zo žilinskej Autobusovej stanice do Terchovej. K dispozícii bude aj parkovisko. Od štvrtka 27. augusta organizátori sprístupnia aj stanový tábor, ktorého súčasťou budú základné hygienické zariadenia a toalety. Za stan sa platí jednorazový poplatok 5 eur. Za motorové vozidlo zaparkované v blízkosti stanu sa bude platiť 3 eurá.


Trojdňové permanentky za 30 eur a jednodňové vstupenky za 18 eur sú dostupné v sieti Ticketportal. Vstupenky budú na predaj aj na mieste, cena permanentky však bude 40 eur a jednodňového lístka 20 eur. Na mieste budú v predaji aj dvojdňové vstupenky za 30 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona