V piatok a nedeľu záverečné dve kolá základnej časti

NETKY.SK • 27 Február 2012, 11:57 • 2 min
V piatok a nedeľu záverečné dve kolá základnej časti

V piatok a nedeľu záverečné dve kolá základnej časti - Hokej Dve záverečné kolá v závere tohto týždňa zostávajú odohrať extraligovým hokejovým tímom do naplnenia základnej časti. Kým nedeľňajšie nekompletné 53.

slovakia

left justify in out

img

Dve záverečné kolá v závere tohto týždňa zostávajú odohrať extraligovým hokejovým tímom do naplnenia základnej časti. Kým nedeľňajšie nekompletné 53. kolo (zápas Slovan - Trenčín odohrajú v utorok 28. februára o 18.00) rozhodlo o tom, že do play off z prvého miesta pôjdu Košice, o ďalšom poradí sa rozhodne v piatok a nedeľu.
      V prvej štvorke vrcholí najmä boj o druhé miesto, na ktorom môžu skončiť ešte všetky tri tímy - Slovan, Skalica aj Poprad, rovnako zaujímavý záver sa črtá aj o 5.-8., kde sú možné presuny na každej priečke. Pre 9. Mountfield sa sezóna nedeľným zápasom v Poprade skončí a 10. Nitra si musí počkať, ako dopadne finále I. ligy medzi už istým Bardejovom a Piešťanmi/Senicou. Ak by totiž vyhral Bardejov, Nitra by sa v extralige udržala aj bez baráže, lebo Bardejov ako košická farma ju hrať nemôže.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies