V piatkových Legendách popu sa budú spievať skladby Vidieku

NETKY.SK • 4 Október 2012, 12:02 • 2 min
V piatkových Legendách popu sa budú spievať skladby Vidieku

V piatkových Legendách popu sa budú spievať skladby Vidieku - Kultúra Divákov Jednotky v piatok 5. októbra v rámci relácie Legendy popu čakajú hity slovenskej kapely Vidiek.

slovakia

left justify in out

img

Divákov Jednotky v piatok 5. októbra v rámci relácie Legendy popu čakajú hity slovenskej kapely Vidiek. Skladbu Tisíc divov zaspieva Marián Čekovský, 'vidiečanom' bude Tomáš Sloboda, hexáci Yxo a Ďuďo predvedú svoju verziu piesne Fajčenie škodí zdraviu a o dueto O Maňo sa postarajú Zdenka Predná a Peter 'Šarkan' Novák. Skladba Keď je 7 ráno, zapnem rádio, bude patriť Pudingu Pani Elvisovej, Zdenka Predná sa predstaví s piesňou Anglická a Šarkan si zaspieva skladbu Nechajte si ju. Glosátormi piatkových Legiend popu budú Marcel Forgáč, Marián Čekovský a dvaja členovia skupiny Vidiek - Janko Kuric a Richard Jajcay. Líder kapely Kuric už prezradil, čo si myslí o tom, že jeho piesne budú predvádzať iní speváci. "Predstaviť si neviem skutočne nikoho, ja spievam dosť špecificky a piesne sú písané pre mňa, ale mám veľmi rád svojich mladších kolegov, takže to bude asi sranda," vyjadril sa.
   V relácii Legendy popu spieva nesmrteľné slovenské a české hity mladšia generácia interpretov. V minulosti venovali pozornosť hviezdam ako Marika Gombitová, Lucie Bílá, Karel Gott, Robo Grigorov, Vašo Patejdl, Miro Žbirka, Peter Nagy, Richard Müller, Karol Duchoň, Beáta Dubasová, Ján Lehotský, Pavol Hammel či skupinám Olympic, Elán a Tublatanka. V aktuálnej novej sérii už vzdala televízia hold skupine Lojzo a Jane Kocianovej. Po Vidieku bude nasledovať Jiří Korn, Hana Zagorová, Helena Vondráčková, Jaro Filip, Waldemar Matuška a priestor dostanú aj nesmrteľné skladby Michala Davida či najväčšie vianočné hity. Druhého novembra odvysiela Jednotka špeciálny večer pre umelcov, ktorí už žiadnu ďalšiu pieseň nenaspievajú. Spomínať sa bude na Zoru Kolínsku, Evu Kostolányiovú či Michala Dočolomanského. Programom sprevádza dvojica Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies