V Pezinku sa začína proces v prípade dvojnásobnej úkladnej vraždy

NETKY.SK • 25 August 2013, 10:55 • 2 min
V Pezinku sa začína proces v prípade dvojnásobnej úkladnej vraždy

BRATISLAVA - Okrem obzvlášť závažného zločinu dvojnásobnej úkladnej vraždy je obžalovaný aj z prečinu nedovoleného ozbrojovania.

slovakia

left justify in out

Pred Špecializovaným trestným súdom v Pezinku (ŠTS) sa od pondelka 26. augusta začína proces so Štefanom Sz., obžalovaným z dvojnásobnej vraždy, pričom malo ísť o zabitie jeho veriteľov. 

Okrem obzvlášť závažného zločinu dvojnásobnej úkladnej vraždy je obžalovaný aj z prečinu nedovoleného ozbrojovania. Podľa prvého bodu obžaloby mal v roku 2012 v obci Holiare nelegálne držanou zbraňou, s úmyslom zbaviť sa svojho veriteľa, vystreliť na Tibora Kovácsa a zabiť ho.

Podľa druhého bodu obžaloby v roku 2007 s úmyslom zbaviť sa svojho veriteľa mal vylákať Andreja Wolfa pod zámienkou vrátenia dlžnej sumy - 2,6 milióna slovenských korún - do obce Lesné Kračany a usmrtiť ho dvoma výstrelmi do hlavy. TASR o tom informovala hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková.

Hlavné pojednávanie je naplánované od pondelka na tri dni do stredy 28. augusta. Proces by sa mal začať čítaním obžaloby a výsluchom Štefana Sz. Pojednávať by sa malo v tomto prípade aj 3. a 4. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies