V Pezinku od 1. júla rozšíria zónu spoplatneného parkovania

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 14:07 • 2 min
V Pezinku od 1. júla rozšíria zónu spoplatneného parkovania

BRATISLAVA – V Pezinku rozširujú zónu spoplatneného parkovania, od 1. júla k nej pribudnú aj Kollárova ulica a Ulica M. R. Štefánika. Mesto Pezinok o tom informuje svojich obyvateľov na svojej oficiálnej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Parkovanie v centre mesta tak bude po novom spoplatnené v dohromady siedmich lokalitách a na 339 vyznačených parkovacích miestach. Za parkovanie sa už teraz platí na parkovisku v strede námestia, na páse parkovacích miest oproti Radničnému námestiu, na parkovisku pri obchodnom dome, pred kultúrnym domom na Potočnej ulici i na časti Holubyho ulici. Od 1. júla k spoplatnenej zóne v Pezinku pribudnú i parkovacie miesta na Kollárovej ulici a Ulici M. R. Štefánika. 

Za parkovanie sa v spomínaných lokalitách platí od pondelka do piatku v čase od 8:00 do 17:00, mimo tohto času je parkovanie zadarmo. Ľudia majú možnosť kúpiť si parkovací lístok v jednom z piatich parkovacích automatov, parkovacie karty získajú v pokladni pezinského mestského úradu. Obyvatelia mesta s trvalým pobytom v zóne spoplatneného parkovania môžu žiadať o vydanie rezidentskej karty. Podmienky jej udelenia i ďalšie podrobnosti k spoplatnenému parkovaniu zverejňuje mesto Pezinok na svojej internetovej stránke https://www.pezinok.sk/?yggid=629&id=4418. Parkovacie lístky a karty sú platné v celej zóne plateného parkovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies