V Pezinku došlo k brutálnej vražde! Muža dobodali na smrť

NETKY.SK • 20 Marec 2018, 10:35 • 2 min
V Pezinku došlo k brutálnej vražde! Muža dobodali na smrť

PEZINOK – Dnes skoro ráno prijali na polícii oznámenie o náleze mŕtveho muža na Mladoboleslavskej ulici. Obeť sa nachádzala v priestoroch šatní na hádzanárskom ihrisku. Informuje o tom na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Oznámenie o dobodanom mužovi polícia prijala okolo 3.30 h, telo sa nachádzalo v priestoroch bývalej šatne na hádzanárskom ihrisku v Pezinku. Polícia obeť identifikovala, ide o 36-ročného Pezinčana. Na jeho tele sa nachádzali viaceré bodné poranenia. Pre zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

 

Na mieste sa momentálne nachádzajú príslušníci policajného zboru a vyšetrovatelia. Bližšie informácie zatiaľ poskytnúť nechceli, pretože sú predmetom objasňovania trestného činu. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona