V Petržalke pribudne 100 parkovacích miest

NETKY.SK • 3 Február 2014, 14:04 • 2 min
V Petržalke pribudne 100 parkovacích miest

BRATISLAVA - Vedeniu Petržalky sa podarilo dohodnúť so spoločnosťou Car Towing s.r.o., na predčasnom ukončení nájmu pozemku s parkovacími miestami.

slovakia

left justify in out

V bratislavskej Petržalke pribudne 100 parkovacích miest na Macharovej ulici. Vedeniu Petržalky sa podarilo dohodnúť na predčasnom ukončení nájmu pozemku s parkovacími miestami so spoločnosťou Car Towing s.r.o., ktorá ho využíva pre svoju odťahovú službu. Zmluvu so spoločnosťou uzavrelo bývalé vedenie Petržalky v roku 2009 a mala sa skončiť tento rok v júni. Napokon sa skončí 31. marca, po ktorom bude mať nájomca ešte 15 dní na vypratanie priestoru. Petržalka o tom informovala na svojej oficiálnej internetovej stránke.

"Obyvateľom lokality sa nepáči, že odťahová služba popod ich okná dováža na parkovisko autá, ale ani to, že na ňom nemôžu parkovať oni. Lokalita pritom naozaj mimoriadne trpí nedostatkom parkovacích miest, pretože v tamojších uliciach často stávajú aj autá, ktorých majitelia dochádzajú do Digital parku, Auparku či do Starého Mesta,“ povedal starosta Petržalky Vladimír Bajan a dodal, že predchádzajúce zastupiteľstvo síce schválilo zámer vybudovať na tomto mieste osvetlené parkovisko pre verejnosť, avšak zároveň neodsúhlasilo vyčlenenie peňazí na jeho vybudovanie a tento projekt sa neuskutočnil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona