V Petržalke našli mŕtvu ženu, nevylučujú zabitie

NETKY.SK • 4 Január 2014, 16:50 • 2 min
V Petržalke našli mŕtvu ženu, nevylučujú zabitie

BRATISLAVA - V bratislavskej Petržalke dnes nešli mŕtvu asi 45-ročnú ženu. Ako agentúru SITA ďalej informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, polícia začala trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.

slovakia

left justify in out

Ráno pred 8:30 prijala polícia na linku 158 oznámenie, že na petržalskej hrádzi na úrovni Ekonomickej univerzity sa pri bufete nachádza nehybné telo osoby. Uvedené oznámenie policajti okamžite preverili a jeho hodnovernosť po príchode na miesto potvrdili. Doposiaľ zistili, že ide o ženu vo veku približne 45 rokov, má asi 175 cm. Po jej totožnosti v súčasnosti pátrajú. Privolaný lekár sa na mieste k príčine smrti vyjadriť nevedel, cudzie zavinenie nepotvrdil ani nevyvrátil. Presnú príčinu smrti určí až pitva.

Po vykonaní všetkých potrebných neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies