V Petržalke horel ďalší byt

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 13:07 • 2 min
V Petržalke horel ďalší byt

BRATISLAVA - V piatok večer (11. 4.) horel byt na Kopčianskej ulici v bratislavskej Petržalke. "V súvislosti s udalosťou bola ošetrená jedna osoba," informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

slovakia

left justify in out

V čase, keď do bytu prišli hasiči, tam nikto nebol. Spolu tu zasahovalo 14 hasičov s tromi kusmi techniky. "Na mieste udalosti zasahovali bratislavskí hasiči, ktorí po likvidácii požiaru odvetrali priestor bytu," spresnilo operačné stredisko.


Hasiči v piatok zasahovali aj na Holíčskej ulici, kde sa pri páde z horiaceho bytu na 12. poschodí vážne zranil 21-ročný muž. Pri páde navyše spadol na 38-ročného muža, ktorý má otvorenú zlomeninu predkolenia. Na rovnakej ulici zasahovali hasiči aj v stredu (9.4.). Požiar tu vznikol na prízemí domu, nikto sa však nezranil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona