V Pekingu porovnali vzťah Ruska a Číny

NETKY.SK • 8 Marec 2018, 17:17 • 2 min
V Pekingu porovnali vzťah Ruska a Číny

PEKING - Čína vo vo svojich vzťahoch s Ruskom pevne verí a je presvedčená, že partnerstvo dvoch krajín je skalopevné ako hora, vyhlásil na každoročnej tlačovej konferencii šéf Ministerstva zahraničných vecí Číny Wang I. Informuje RIA.ru.

slovakia

left justify in out

"Čína vo svoje vzťahy s Ruskom pevne verí. Základom nášho presvedčenia je dôvera a priateľstvo medzi našimi lídrami, to ma zásadný význam pre další rast našich vzťahov "- vyhlásil Wang I.

 

Podľa jeho slov, sú tieto presvedčenia tiež založené na "prehĺbovaní bilaterálnej spolupráce v mnohých sférach našej úzkej koordinácie v medzinárodných otázkach a budovaní výmen medzi našimi krajinami".

 

"Komplexne Rusko-Čínske strategické partnerstvo je také pevné ako hora a vždy tu máme možnosť urobiť našu spoluprácu ešte lepšou," dodala hlava Ministerstva zahraničných vecí Číny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona