V Pečnianskom lese neďaleko Incheby našli telo mladého Bratislavčana (†21)!

NETKY.SK • 8 August 2013, 18:02 • 2 min
V Pečnianskom lese neďaleko Incheby našli telo mladého Bratislavčana (†21)!

BRATISLAVA - V Pečnianskom lese v Bratislave našli dnes ráno mŕtvolu 21-ročného muža. Telo mladého Bratislavčana sa nachádzalo približne 500 metrov od Incheby v smere na most Lafranconi, jeho totožnosť je známa. Polícia už začala zločin zabitia vyšetrovať.

slovakia

left justify in out

Aktualizované

"Privolaný súdny lekár sa na mieste k príčine smrti nevyjadril, bola nariadená súdna pitva," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Policajti podľa jej slov v súčasnosti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. 

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," dodala Kurucová.

Cudzie zavinenie pri mŕtvom mladíkovi predbežne vylúčili

Cudzie zavinenie v prípade mŕtveho Bratislavčana, ktorého telo našli dnes v Pečnianskom lese v bratislavskej Petržalke, polícia predbežne vylúčila. Urobila tak na základe predbežných výsledkov z pitvy. "Ak polícia nezistí počas vyšetrovania prípadu nové skutočnosti, trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia bude zastavené," informuje bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona