V Pasadene oslávia deň venovaný seriálu Teória veľkého tresku

NETKY.SK • 22 Február 2016, 15:36 • 2 min
V Pasadene oslávia deň venovaný seriálu Teória veľkého tresku

BRATISLAVA - V americkom meste Pasadena v Kalifornii oslávia 25. februára deň venovaný seriálu Teória veľkého tresku (2007).

slovakia

left justify in out

V spomínaný dátum totiž televízia CBS uvedie v premiére 200. epizódu obľúbeného sitkomu. Zástupcovia mesta v oficiálnom vyhlásení okrem iného uviedli, že tvorcovia seriálu sa zaslúžili o zviditeľnenie Pasadeny po celom svete. "Seriál Teória veľkého tresku nazýva Pasadenu už 200 častí svojím domovom. Je pre nás veľká česť, že toto mesto, ktoré dalo veľmi veľa našim postavám a príbehom, opäť raz dokázalo, že je naozajstnou inšpiráciou," vyjadrili sa výkonní producenti projektu Chuck Lorre, Steven Molaro a Bill Prady.


Tvorcami sitkomu o vedcoch, ktorým sa do života priplietla krásna mladá žena, sú spomínaní Bill Prady a Chuck Lorre. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si v rokoch 2009 a 2013 pripísal cenu asociácie televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál. Spomedzi hercov a herečiek najviac žiari Jim Parsons (Sheldon), ktorý získal štyri ceny Primetime Emmy (2010, 2011, 2013, 2014) i Zlatý glóbus (2011). Okrem toho v sérii účinkujú Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj), Mayim Bialik (Amy) či Melissa Rauch (Bernadette).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona