V Partizánskej Ľupči horela výrobná hala, škodu vyčíslilina 500.000 eur

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 20:36 • 2 min
V Partizánskej Ľupči horela výrobná hala, škodu vyčíslilina 500.000 eur

PARTIZÁNSKA ĽUPČA - V liptovskej obci Partizánska Ľupča horela dnes popoludní výrobná hala Lesného komposesorátu. Požiar sa podarilo uhasiť, predpokladaná škoda je vo výške 500.000 eur.

slovakia

left justify in out

Informáciu pre TASR potvrdila riaditeľka Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši Eva Krajčiová. "Pred 15.00 h nám ohlásili požiar, po príchode hasičov bola zhorená celá strecha a oheň sa šíril veľmi rýchlo, keďže fúkal silný vietor. Šíril sa do priestoru, na trávu a do susedného lesa. Našťastie sa ho podarilo dostať pod kontrolu. Ohnisko bolo lokalizované o 16.20, potom sa už ďalej nešíril," uviedla.

 

V čase vzniku požiaru sa v hale nachádzalo sedem ľudí, ktorí stihli včas opustiť priestor. Na mieste zasahovalo 14 profesionálnych a 21 dobrovoľných hasičov z Liptovského Mikuláša, Liptovského Hrádku, Ružomberka a Dolného Kubína.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies