V parlamente odvolávali Richarda Sulíka. Ako to dnes dopadlo?

NETKY.SK • 17 Jún 2022, 14:31 • 2 min
V parlamente odvolávali Richarda Sulíka. Ako to dnes dopadlo?

BRATISLAVA - Poslanci v piatok pokračovali v mimoriadnej schôdzi Národnej rady (NR) SR venovanej návrhu na odvolanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Plénum sa opäť zíde v utorok 21. júna, keď sa vráti k bodom z riadnej schôdze parlamentu.

slovakia

left justify in out

Do rozpravy k návrhu na vyslovenie nedôvery ministrovi hospodárstva sú písomne prihlásení ešte štyria poslanci. Následne sa budú môcť prihlásiť ešte ústne. V diskusii o odvolávaní Sulíka by malo plénum pokračovať po prerokovaní viacerých termínovaných bodov z riadnej schôdze.

 

img

 

V utorok od 9:00 by sa malo plénum na neverejnom rokovaní venovať správam Slovenskej informačnej služby (SIS) a Vojenského spravodajstva. Od 14:00 majú poslanci naplánované body z dielne rezortu spravodlivosti, ale zaoberať by sa mali aj zákonom o protiinflačnej pomoci, ktorý vrátila na opätovné prerokovanie prezidentka SR Zuzana Čaputová.

 

Prečítajte si tiež: Suja sa pustil do Budaja, trvá na jeho odvolaní



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies