V parlamente budú rekonštruovať jedáleň pre poslancov a zamestnancov, dostanú gastrolístky

NETKY.SK • 20 September 2017, 09:12 • 2 min
V parlamente budú rekonštruovať jedáleň pre poslancov a zamestnancov, dostanú gastrolístky

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady SR pripravuje po 23 rokoch prevádzky rekonštrukciu celého stravovacieho komplexu v budove parlamentu. To znamená, že zamestnanci NR SR, poslanci, novinári sa budú musieť stravovať inde.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala agentúru SITA riaditeľka Odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie Národnej rady SR Zuzana Čižmáriková, počas prerušenia poskytovania stravovacích služieb bude zamestnávateľ svoju povinnosť voči zamestnancom riešiť poskytnutím stravovacích gastrolístkov.

Podľa Čižmárikovej dôvodom rekonštrukcie je nutná potreba obnovy infraštruktúry a zosúladenia s aktuálne platnými hygienickými normami a smernicami HACCP. (Hazard Analysis and Critical Control Points.). „Plánuje sa rekonštrukcia všetkých rozvodov elektriny, plynu, vody, kanalizácie, úpravy vzduchu a tiež modernizácia technologického vybavenia,“ uviedla.

Ako uviedla Čižmáriková, už sa pripravuje verejná súťaž na výkon prác celkovej rekonštrukcie. „Po vyhlásení úspešného uchádzača a uzatvorení zmluvného vzťahu, teda počas celého trvania stavebných prac, budú stravovacie služby dočasne pozastavené,“ povedala s tým, že rekonštrukcia by mala trvať štyri mesiace od podpisu zmluvy. Pred jej začiatkom je nutné uskutočniť inventúru a demontovať a vysťahovať majetok z priestoru. „Náklady na rekonštrukciu budú známe až po ukončení verejnej súťaže,“ dodala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies