V Paríži zadržali gang, ktorý okradol Kim Kardashian o šperky za 10 miliónov

NETKY.SK • 9 Január 2017, 09:52 • 2 min
V Paríži zadržali gang, ktorý okradol Kim Kardashian o šperky za 10 miliónov

PARÍŽ – Polícia v Paríži zatkla 16 ľudí, ktorí sa údajne podieľali na lúpeži z októbra, pri ktorej okradli Kim Kardashian (36) o šperky v hodnote 10 miliónov.

slovakia

left justify in out

Podľa francúzskych médií sa ich DNA našla na mieste činu. Zatknutia prišli po niekoľko týždňoch sledovania.

 

Podľa francúzskej BFMTV polícia zatkla mužov na predmestí Paríža Vincennes a Raincy a rovnako tak v samotnom Paríži.

 

Zatknutí sa momentálne nachádzajú vo väzbe, kde si ich môžu nechať až 96 hodín.

 

Kim Kardashian bola sama na izbe Hôtel de Pourtalès počas parížskeho týždňa módy. Do jej izby vtrhli maskovaní muži a zobrali jej dva mobilné telefóny a šperky v hodnote 10 miliónov dolárov.

 

 

Jej bodyguard Pascal Duvier zožal od fanúšikov Kim kritiku, pretože miesto toho, aby bol s ňou bol s jej sestrami Kourtney Kardashian a Kendall Jenner.

 

V čase lúpeže manžel Kim Kardashian Kanye West vystupoval a to, že jeho manželku okradli sa dozvedel v polovici vystúpenia.

 

Kim Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies