V paneláku v Detve vybuchla bomba s klincami

NETKY.SK • 11 Október 2012, 14:16 • 2 min
V paneláku v Detve vybuchla bomba s klincami

V paneláku v Detve vybuchla bomba s klincami - Krimi Po výbuchu bola úplne zničená telekomunikačná serverovňa. Podľa informácií tamojších obyvateľov môže ísť o boj dvoch konkurenčných firiem.

slovakia

left justify in out

img

Po výbuchu bola úplne zničená telekomunikačná serverovňa. Podľa informácií tamojších obyvateľov môže ísť o boj dvoch konkurenčných firiem.

Bomba, naplnená klincami vybuchla dnes nadránom v telekomunikačnej serverovni na prízemí paneláku na ulici A. Hlinku v Detve. Výbuch nastal krátko potom, ako ju tam mal hodiť zatiaľ neznámy páchateľ.

V objekte sa v tom čase nachádzalo niekoľko desiatok obyvateľov. Nikomu sa však našťastie nič nestalo. Serverovňa bola ale po výbuchu úplne zničená.

Ako TASR povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická, vzhľadom na to, že prebieha vyšetrovanie, nie je v súčasnosti možné poskytnúť bližšie informácie.

Podľa informácií tamojších obyvateľov môže ísť o boj dvoch konkurenčných firiem, ktoré v meste poskytujú telekomunikačné služby.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies