V Pakistane sa strieľalo na auto lídra opozície Imrana Chána

NETKY.SK • 15 August 2014, 11:31 • 2 min
V Pakistane sa strieľalo na auto  lídra opozície Imrana Chána

ISLAMABAD - Potýčky vypukli dnes v pakistanskom meste Gudžránválá po tom, čo niekto opakovane vystrelil na auto vodcu opozície Imrana Chána, ktorý viedol protivládny protestný pochod smerujúci do pakistanskej metropoly Islamabad.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra Reuters.
      

Chán pri streľbe neutrpel žiadne zranenia, guľky však zasiahli jeho auto. Na kolónu vozidiel, v ktorej bolo aj auto pakistanského opozičného lídra, najprv dav zaútočil kameňmi, avšak polícia nezasiahla, uviedla Chánova hovorkyňa.
      

Pakistanská televízia odvysielala zábery, na ktorých miestni obyvatelia trhajú plagáty Chánovej strany a napádajú jej stúpencov. Imran Chán spolu s duchovným Táhirom Kadrom stoja na čele protestných protivládnych pochodov na Islamabad, kde majú v pláne zorganizovať okupačný protest, ktorým si chcú vynútiť odstúpenie premiéra Naváza Šarífa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies