V OSN vystavia fotografie zo súťaže Slovak Press Photo

NETKY.SK • 30 August 2018, 19:55 • 2 min
V OSN vystavia fotografie zo súťaže Slovak Press Photo

NEW YORK - Na pôde Organizácie Spojených národov v New Yorku vystavia fotografie zo súťaže Slovak Press Photo.

slovakia

left justify in out

Stane sa tak vďaka spolupráci s Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR a Stálou misiou SR pri OSN v New Yorku, uviedla vo štvrtok pre TASR riaditeľka Slovak Press Photo Jana Garvoldtová.

 

"Vystavený súbor fotografií predstavuje výber ocenených a víťazných prác z 5. a 6. ročníka súťaže, ktoré tvoria akúsi mozaiku aktuálneho diania na Slovensku a v zahraničí, zachyteného slovenskými fotografmi v období od augusta 2015 do augusta 2017," uviedla Garvoldtová.

 

Súbor podľa jej slov pozostáva z 25 fotografií rôznych žánrov od 16 autorov, ktoré zobrazujú momenty z každodenného života, portréty ľudí z celého sveta, kultúrne a športové podujatia či prírodné scenérie.

Medzi vybranými autormi nechýba ani fotograf TASR Michal Svítok.

 

Vernisáž výstavy sa uskutoční 5. septembra 2018 o 18.30 h v priestoroch Stálej misie SR pri OSN v New Yorku, a to za osobnej účasti čestného hosťa, predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN Miroslava Lajčáka, dodala Garvoldtová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona