V okrese Prešov sa stalo viacero nehôd, na kopcoch sa šmýkajú kamióny

NETKY.SK • 6 December 2013, 07:30 • 2 min
V okrese Prešov sa stalo viacero nehôd, na kopcoch sa šmýkajú kamióny

PREŠOV - Polícia upozorňuje vodičov jazdiacich v Prešovskom okrese, že Chmeľovský kopec na ceste číslo 1/73 je pre šmýkajúce sa kamióny ťažko prejazdný. Cesty sú podľa informácií z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove posypané kašovitým snehom a šmýka sa na nich.

slovakia

left justify in out

Polícia preto žiada vodičov, aby jazdili veľmi opatrne, nakoľko už eviduje niekoľko dopravných nehôd. Aj v Prešove na ul. Rusínskej je dopravná nehoda. Cesta tretej triedy medzi obcami Víťaz a Široké je neprejazdná pre dopravnú nehodu niekoľkých vozidiel a kamióna Nehoda sa stala aj pred obcou Tuhrina. 

Policajti zároveň upozorňujú vodičov jazdiacich po ceste 1/73, že Štiavnicky kopec, ktorý je medzi Svidníkom a Giraltovcami, je pre šmýkajúce sa kamióny už celkom neprejazdný. Zároveň žiadajú vodičov o trpezlivosť a opatrnosť, keďže cestári robia všetko, čo je v ich silách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies