V okrese Levice je chrípková epidémia, viacero škôl prerušilo vyučovanie

NETKY.SK • 25 Január 2017, 10:24 • 2 min
V okrese Levice je chrípková epidémia, viacero škôl prerušilo vyučovanie

LEVICE - Viacero základných a materských škôl v okrese Levice prerušilo pre chrípkové ochorenia od 24. januára výchovno-vzdelávací proces.

slovakia

left justify in out

Ako TASR potvrdila riaditeľka Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Leviciach Alena Frtúsová, ide o 15 školských zariadení, z ktorých je osem základných škôl (ZŠ), šesť materských škôl (MŠ) a jedna stredná škola. Pre chrípku chýba v nich viac ako 40 percent detí.

 

Podľa jej ďalších slov niektorí riaditelia školských zariadení rozhodli o prerušení výchovno-vzdelávacieho procesu sami, niektorí si na základe nahlásenej situácie vyžiadali od RÚVZ odporúčanie na jeho prerušenie. Konkrétne ide o ZŠ s MŠ Podlužany a Kozárovce, MŠ sv. Vincenta de Paul Levice, MŠ Kalná nad Hronom a Šahy, tri MŠ v Želiezovciach, dve ZŠ v Šahách a Tekovských Lužanoch, ZŠ vo Veľkých Kozmálovciach a Želiezovciach a Obchodnú akadémiu Levice.

 

Vo všetkých uvedených školách by sa malo obnoviť vyučovanie 30. januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies