V okolí Dunaja aj iných riek budú hliadkovať hasiči

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 15:24 • 2 min
V okolí Dunaja aj iných riek budú hliadkovať hasiči

BRATISLAVA - Okolo celého toku Dunaja a ostatných ohrozených oblastí riek Morava, Malý Dunaj a Dolný Váh budú dnes od 21.00 h rozmiestnené terénne vozidlá Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Súčasťou ich výbavy budú aj záchranné člny, čerpadlá, osvetľovacie agregáty a ďalšie vecné prostriedky protipovodňovej záchrannej služby.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informovala hovorkyňa Prezídia HaZZ Silvia Jančovičová, v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji sú zabezpečené 100-percentné početné stavy slúžiacich príslušníkov. Okrem toho došlo aj k presunu hasičskej techniky zo Záchranných brigád HaZZ do postihnutých oblastí.

Zo skladu Správy štátnych hmotných rezerv (SŠHR) SR boli tiež vyskladnené mobilné protipovodňové bariéry na mobilnú hasičskú techniku pre okamžité nasadenie na Záchranných brigádach Hasičského a záchranného zboru v Malackách a Žiline.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies