V NTC Poprad tretia fáza výstavby, chcú aj umelú trávu

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 12:06 • 2 min
V NTC Poprad tretia fáza výstavby, chcú aj umelú trávu

BRATISLAVA - V Poprade je v plnom prúde tretia fáza výstavby Národného tréningového centra Slovenského futbalového zväzu (NTC SFZ). Po ukončení prvých dvoch etáp, zameraných na hlavné ihrisko, hlavnú tribúnu a vedľajšie tribúny, sa pod Tatrami pokračuje s budovaním NTC.

slovakia

left justify in out

V tretej fáze sa venujú výstavbe vedľajšieho ihriska a jeho oplotení, okrem toho sa pracuje aj na okolitej infraštruktúre. Práce majú byť dokončené do konca augusta 2016 a už na jeseň by mala byť nová plocha k dispozícií na tréningy, prípadne aj zápasy.

 

Stavebná aktivita v žiadnom prípade neohrozí podujatia, ktoré sú do NTC plánované v nasledujúcom období. Po dokončení tejto fázy plánujú pokračovať v prácach na zvelaďovaní NTC. "Chceme postaviť aj ihrisko s umelou trávou," uviedol riaditeľ NTC Poprad Peter Melek na oficiálnej internetovej stránke Slovenského futbalového zväzu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies