V Nových Zámkoch dvaja juniorskí reprezentanti SR

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 18:16 • 2 min
V Nových Zámkoch dvaja juniorskí reprezentanti SR

NOVÉ ZÁMKY - Nováčik najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HC Nové Zámky angažoval dvoch reprezentantov SR do 20 rokov - brankára Stanislava Škorvánka a obrancu Patrika Maiera.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný gólman Škorvánek v sezóne 2015/2016 chytal za HK Orange 20 či prvoligový Bardejov. O rok mladší bek Maier pôsobil naposledy v zámorskej WHL, v ostatnom ročníku za tímy Kamloops Blazers a Moose Jaw Warriors.

 

Obaja štartovali na prelome rokov 2015 a 2016 na juniorskom svetovom šampionáte v Helsinkách. "Keďže sa pozeráme aj smerom do budúcnosti, podpísali sme týchto mladých hráčov. Dostali sme na nich dobré referencie, môžu byť prínosom. Už teraz však spĺňajú isté štandarty. Maier hral v Kanade, je to tvrdý obranca a očakávame od neho, že sa bude postupne posúvať vyššie. Mladý Škorvánek je vysoký brankár, ktorý zabojuje o miesto v zostave. Vedenie klubu naďalej intenzívne pokračuje v hľadaní kvalitného brankára,“ informoval športový manažér HC Nové Zámky Ján Chovan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies