V Nových Sadoch horí budova obecného úradu a škôlky, deti evakuovali

NETKY.SK • 17 September 2018, 15:41 • 2 min
V Nových Sadoch horí budova obecného úradu a škôlky, deti evakuovali

NOVÉ SADY – V obci Nové Sady v okrese Nitra horí budova obecného úradu, v ktorej sídli aj miestna materská škola.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahujú hasiči, ktorým sa zatiaľ nepodarilo požiar lokalizovať, potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Michal Varga. Všetky deti sú podľa jeho slov v bezpečí, ľudí sa podarilo z objektu evakuovať.

 

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej začala strecha budovy horieť v popoludňajších hodinách. „Príčina požiaru zatiaľ nie je známa, na mieste je vyšetrovateľ požiaru,“ povedala Bruchterová. Potvrdila, že všetkých ľudí sa podarilo z budovy včas evakuovať, nikto nebol zranený.

 

V podkrovných priestoroch budovy obecného úradu je dočasne umiestnená trieda materskej školy, ktorej priestory v súčasnosti prechádzajú rekonštrukciou. V čase vzniku požiaru mali deti poobedňajší odpočinok, po evakuácii boli umiestnené v priestoroch základnej školy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona