V novom seriáli predstavia príbeh Marilyn Monroe tak, ako ho nepoznáte

NETKY.SK • 4 Apríl 2019, 09:33 • 2 min
V novom seriáli predstavia príbeh Marilyn Monroe tak, ako ho nepoznáte

BRATISLAVA - Britská spoločnosť BBC Studios uznámilo, že pracuje na novom seriáli, ktorý by mal mapovať posledné mesiace života legendárnej americkej herečky Marilyn Monroe.

slovakia

left justify in out

Inšpiráciou pre vznik tohto seriálu bola kniha The Final Years of Marilyn Monroe (2010) od Keitha Badmana. Tvorcovia sa rozhodli, že tento námet pretvoria do seriálovej podoby, ktorú zatiaľ pomenovali The Last Days of Marilyn Monroe. Scenáristom by sa mal stať Dan Sefton, kto si zahrá hlavnú úlohu – Monroe, zatiaľ známe nie je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Tuesday! #marilynmonroe

Príspevok, ktorý zdieľa Old Hollywood (@oldglamoroushollywood),

Tvorcovia sa zamerajú najmä na jednotlivé vzťahy Monroe, ktoré udržiavala so šéfmi hollywoodskych filmových štúdií či s americkým prezidentom Johnom Fitzgeraldom Kennedym. Ako povedala BBC, dej bude situovaný tam, "kde sa pretínajú krutý pôvab Hollywoodu 60. rokov a tvrdá politika Washingtonu". "Túžba Marilyn, aby ju ako herečku brali vážne, a jej boj s mocnými mužmi, ktorí ovládali štúdiový systém sú, bohužiaľ, relevantné dnes tak ako nikdy," opísal pripravovaný projekt Sefton.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marilyn during the filming of Niagara in the summer of 1952. 💋

Príspevok, ktorý zdieľa alwaysmarilynmonroe 💋 (@alwaysmarilynmonroe),


Marilyn Monroe, vlastným menom Norma Jeane Mortenson, sa narodila 1. júna 1926 v Los Angeles. Hviezda snímok Ako sa vydať za milionára (1953), Niagara (1953), Páni majú radšej blondínky (1953), Autobusová zastávka (1956), Princ a tanečnica (1957), Niekto to rád horúce (1959), Poď, budeme sa milovať! (1960) alebo Mustangy (1961), sa dožila len 36 rokov. Zomrela 5. augusta 1962, keď sa podľa správ predávkovala liekmi na spanie.  Jej smrť však do dnešných dní nie je úplne jasná.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies