V Novom Meste rozsvietia vianočný stromček v pondelok

NETKY.SK • 3 December 2016, 16:36 • 2 min
V Novom Meste rozsvietia vianočný stromček v pondelok

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej časti Nové Mesto rozsvietia vianočný stromček v pondelok 5. decembra. Ako ďalej informuje samospráva na svojej oficiálnej webovej stránke, podujatie bude o 16:00 pred miestnym úradom na Junáckej ulici. O sviatočnú atmosféru sa vystúpením postarajú novomestskí žiaci. Toto podujatie otvorí Vianoce v Novom Meste.

slovakia

left justify in out

Do mestskej časti Bratislava-Karlova Ves príde Mikuláš v nedeľu 4. decembra. Akcia bude v Kamel klube o 10:00, súčasťou programu bude aj divadlo. Vstup na podujatie je bezplatný. Bratislavská mestská časť Devín privíta Mikuláša v nedeľu 10. decembra o 15:30 v devínskom Dome kultúry. V programe bude s Mikulášskou rozprávkou účinkovať Divadlo Rarášok. Počas druhej adventnej nedele 4. decembra bude Dom kultúry Ružinov dejiskom benefičného podujatia Daruj Vianoce. Jeho cieľom je finančne prispieť sociálne slabším rodinám a venovať im darček pod stromček. Celý výťažok z podujatia poputuje rodinám v núdzi. V utorok 6. decembra zavíta do Parku Andreja Hlinku Mikuláš s prekvapeniami a programom pre deti. Počas posledného adventného víkendu od soboty 17. decembra do nedele 18. decembra bude Park Andreja Hlinku patriť vianočným farmárskym trhom, ktoré spríjemní kultúrny program.


Vinšovníci, folklór, Mikuláš i divadlo budú súčasťou vianočných trhov v bratislavskej mestskej časti Petržalka, ktoré budú na Námestí Republiky trvať do 21. decembra. Ako ďalej informuje samospráva na svojej oficiálnej webovej stránke, v piatok 16. decembra organizujú Vianočné stretnutie generácií, v programe vystúpia seniorské spevácke zbory a folklórne súbory. Na druhý deň bude mládežnícky zbor na námestí spievať vianočné koledy. Kultúrny program na Námestí Republiky ukončia v nedeľu 18. decembra koncertom, podujatie nazvali Veselé Vianoce.


Okrem programu na Námestí Republiky pripravujú pred Vianocami program aj v petržalskom Dome kultúry Zrkadlový háj, v utorok 6. decembra bude Mikulášska kvapka krvi a Vianoce v Petržalke uzavrú koncertom v Kostole sv. rodiny na Námestí Jána Pavla II. v Bratislave, ktorý bude v stredu 28. decembra. Kompletný program nájdu záujemcovia na webovej stránke Petržalky.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies