V novom filme o Spider-Manovi budú aj ďalší komiksoví hrdinovia

NETKY.SK • 10 Apríl 2016, 10:21 • 2 min
V novom filme o Spider-Manovi budú aj ďalší komiksoví hrdinovia

BRATISLAVA - V pripravovanom novom filme o Spider-Manovi sa objavia aj ďalší komiksoví hrdinovia z dielne spoločnosti Marvel. Pre týždenník Entertainment Weekly to prezradil prezident Marvel Studios Kevin Feige.

slovakia

left justify in out

“Je už súčasťou sveta Marvel. Zábavné na tomto svete je, že postavy prechádzajú tam a späť,” uviedol, pričom reagoval na skutočnosť, že samotný Peter Parker alias Spider-Man sa objaví v očakávanej snímke o Kapitánovi Amerikovi s názvom Captain America: Civil War. V nej si pavúčieho muža zahral Tom Holland. Devätnásťročný Angličan si túto úlohu zopakuje aj v spomínanej novinke, ktorú by mali uviesť do kín v roku 2017. Ako tiež uviedol 42-ročný Feige, nie je zatiaľ známe, ktorí hrdinovia sa v snímke objavia po boku Spider-Mana. Film nakrúti Jon Watts.


Nový film o Spider-Manovi pripravujú spoločnosti Marvel a Sony, pričom ide už o tretie spracovanie príbehu v novom tisícročí. V trilógii režiséra Sama Raimiho z rokov 2002, 2004 a 2007 hrdinu stvárnil Tobey Maguire. V roku 2012 prišla do kín snímka Amazing Spider-Man, v ktorej si už titulnú úlohu zahral Andrew Garfield. Pokračovanie filmu z roku 2014 ale nedosiahlo požadovaný úspech, a tak sa spoločnosť Sony rozhodla nakrútiť príbeh odznovu v spolupráci s firmou Marvel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies